PROJECTLEIDER WONINGBOUW M/V

Ben jij onze sterspeler in de voorhoede en haal je graag het maximale resultaat uit iedere wedstrijd? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

QYUUBS is een nieuw concept, ontwikkeld door een ervaren team. Van architect en constructeur tot bouwfysicus: we hebben alle expertise in huis voor een optimaal bouwproces. Daarnaast kennen we de bestuurlijke wegen waardoor procedures zo soepel mogelijk verlopen. QYUUBS staat dan ook voor co-creatie. Samen met onze opdrachtgevers halen we het maximale uit ieder project. We zetten in op recycling, duurzame energie en een minimale ecologische voetafdruk. We bouwen onze woningen met onderhoudsvriendelijke materialen die eenvoudig te vervangen zijn. Daarmee verlengen we de levensduur, verlagen we de Total Cost of Ownership en maken we van QYUUBS een slimme investering die ook nog eens circulair is.

Wat ga je doen?

Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers bij de realisatie van woningbouwprojecten. Regelmatig overleg je met het bouwteam en bespreekt daarin planning, uitvoering en budget. Je geeft leiding aan het projectteam bestaande uit calculatie, werkvoorbereiding, productie en uitvoering. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de selectie en aansturing van onderaannemers. Je bent dus eindverantwoordelijk voor alle financiële, technische, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de toegewezen project(en). Je wil graag het beste resultaat voor onze klanten en je motiveert je team en onze leveranciers om daar een bijdrage aan te leveren. Je rapporteert aan het management. Speel je graag in teamverband en op het hoogste niveau? Dan stellen we je graag op en ontwikkelen we graag verder aan jouw talent als projectleider bij QYUUBS.

Hiermee scoor jij:

• Analytisch sterk.
• Communicatief vaardig.
• Uitdaging zien in resultaatgericht werken.
• Klantgericht en stressbestendig.
• Natuurlijke leider maar niet autoritair.
• Teamspeler.

Deze vaardigheden heb je nodig voor een basisplaats als projectleider woningbouw in ons team:

• Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde.
• Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider in de woningbouw.
• Aantoonbare ervaring met werken in (bouw)team verband.
• Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
• In bezit van rijbewijs B

Wat bieden we jou?

We bieden je een volledig dienstverband aan binnen een jonge en succesvolle organisatie. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden (een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden) waarbij aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen met een team gedreven jonge collega’s in een positieve en ontspannen werksfeer.

Hebben we je interesse gewekt en pak jij deze kans om als projectleider in de voorhoede te spelen? Bel 040 – 283 18 17 en vraag naar Bardo Mutsaers voor meer informatie. Solliciteren kan op verschillende manieren: bellen, mailen of stuur je liever een video waarin je jezelf voorstelt? We horen graag van je!


Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.