Sébastien Marty, nieuwe projectmanager QYUUBS

Sébastien Marty, projectmanager QYUUBS. Focus op duurzame samenwerking.

Focus op duurzame samenwerking en een optimaal projectresultaat

Nieuwe projectmanager QYUUBS stelt zich voor

Vanaf 1 januari 2024 heeft Sébastien Marty zich bij het team van QYUUBS gevoegd als projectmanager.

Opgegroeid in Frankrijk, woont Sébastien nu met zijn vrouw en dochter in Amersfoort. Zijn achtergrond in architectuur en stedenbouwkunde is behaald aan de TU Delft. In de afgelopen 15 jaar heeft Sébastien uitgebreide ervaring opgedaan in diverse projecten in zowel Nederland als Frankrijk, waarbij hij verschillende rollen bekleedde, variërend van architect tot directievoerder. Hij was betrokken bij alle fasen van bouwprojecten, van ontwerp tot uitvoering.

Met een focus op duurzame samenwerkingen streeft Sébastien altijd naar het behalen van optimale resultaten en de hoogst mogelijke waarde voor zijn klanten. Hij geniet van de uitdaging om processen en projecten steeds beter en efficiënter te laten verlopen.

Sébastien is overtuigd van de toekomst van duurzaam en flexibel bouwen, en ziet in QYUUBS de perfecte match. Hij gelooft in de groei van QYUUBS als een belangrijke speler in de Nederlandse woningbouw en kijkt ernaar uit om bij te dragen aan alternatieve constructieve oplossingen voor duurzaam bouwen.