QYUUBS bouwt verder in Buurtschap Te Veld

Woonstichting ’thuis heeft opdracht gegeven aan QUUUBS om 29 modulaire appartementen te realiseren op ‘Kamer M’ in Buurtschap Te Veld in Eindhoven. Dit unieke project zal bestaan uit twee blokken van 2 en 3 woonlagen, speels ingedeeld en volledig passend in een groene omgeving. De bouw van dit innovatieve project zal deze zomer van start gaan en naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar worden opgeleverd aan ’thuis.

We zijn enthousiast om samen te werken met Woonstichting ’thuis om dit bijzondere project te realiseren. De modulaire bouwmethode stelt ons in staat om snel en efficiënt hoogwaardige appartementen te realiseren, met oog voor duurzaamheid en esthetiek. We zijn ervan overtuigd dat dit project een positieve bijdrage zal leveren aan de woonbehoefte in de regio.

De modulaire appartementen zullen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en zullen voorzien zijn van moderne faciliteiten en voorzieningen. Het complex zal een aanwinst zijn voor Buurtschap Te Veld en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het gebied.

Modulaire woningen Kamer M Buurtschap Te Veld Eindhoven door QYUUBS

Het project is ontworpen door CK Architecten, een gerenommeerd architectenbureau met ruime ervaring in duurzame en modernistische ontwerpen.